lt
lt
Užklausa

    Vartotojų skaičius

    Nuotekų vamzdžio gylis iš pastato

    Numatomas atstumas nuo namo iki nuotekų valymo įrenginio

    Vyraujantis gruntas

    Review form

      AT SERIJOS NUOTEKŲ VALYMO ĮRENGINIAI

      AT SERIJOS NUOTEKŲ VALYMO ĮRENGINIAI

      Maži įrenginiai (AT6–AT50) per parą išvalo nuo 0,6 iki 7,5 m³ nuotekų. Puikiai tiks vasarnamiui, individualiam namui, dvibučiam namui, viešbučiui, restoranui, kempingui ar nedidelei gamybos įmonei.

      Dideli AT serijos nuotekų valymo įrenginiai

      Dideli AT serijos nuotekų valymo įrenginiai

      Dideli įrenginiai (AT75 – AT300) skirti pusiau ar pilnai decentralizuotiems nuotekų valymo sprendimams, per parą išvalantys nuo 11,3 iki 45 m³ nuotekų. To paties modelio įrenginius galima jungti į grupes iki 4 vnt., taip našumą padidinant iki 180 m³ per parą.

      Didelio našumo nuotekų valyklos

      Didelio našumo nuotekų valyklos

      Centralizuoti, didelės apimties ir našumo projektai, apimantys kaimus, mažus miestelius, miestus ir panašius objektus.

      01

      Biologiniai nuotekų valymo įrenginiai gaminami pagal Jūsų poreikius.

      02

      Kokybė pripažinta pasaulio laboratorijų.

      03

      Užtikrinsime nepriekaištingą vandens išvalymo kokybę.

      Vietinė kanalizacija

      Vietinė kanalizacija

      Vietinė kanalizacija – kaip nuotekų tvarkymo būdas, yra būtinas, kiekvienam namui, sodybai, ūkiui, viešbučiui, pramonės ar administraciniam objektui, kitaip tariant bet kuriam, neturinčiam galimybės prisijungti prie centrinės kanalizacijos. Vietinė kanalizacija – tai problemos sprendimo būdas, padedantis tvarkingai ir nekenkiant aplinkai, tvarkyti buitinės kilmės nuotekas. Pagrindinis vietinės kanalizacijos privalumas, tai aplinkai palankus nuotekų tvarkymas, kuris turi atitikti teisiniuose aktuose nustatytus reikalavimus. Vietinė kanalizacija turi užtikrinti, kad jūsų nuotekos bus išvalytos, arba surinktos saugiai, ir kad patekusios į gruntinius vandenis, jų ne užterš. Galima sakyti, kad vietinės kanalizacijos privalumas –  saugus nuotekų išvalymas. Dar vienas, vietinės kanalizacijos privalumas – ekonominis. Įsirengę vietinę kanalizaciją išvengsite Lietuvoje taikomų baudų, kurios skiriamos už netinkamai tvarkomas nuotekas. 

      Kaip įsirengti vietinę kanalizaciją.

      Norint įsirengti pigiausią vietinę kanalizaciją, visų pirma, reikėtų įvertinti, kokio tipo nuotekų tvarkymas jums yra prieinamas, pagal kainą ir pagal vietovę, kurioje bus įrengiama vietinė kanalizacija. Įrengiant vietinę kanalizaciją turite įvertinti, kiek nuotekų susidaro jūsų, name, sodyboje, viešbutyje, ar kitur, kur planuojamas kanalizacijos įrengimas. Nuotekų kiekis priklauso nuo vietovės, kurioje bus įrengiama kanalizacija, gyvenančių žmonių skaičiaus. Įvertinus nuotekų kiekį ir vietovės ypatumus, turėtumėte nuspręsti, kokio našumo nuotekų valymo įrenginys jums reikalingas, arba kokio tūrio nuotekų surinkimo talpos bus naudojamos. Šiais laikais įsirengti kanalizaciją yra tikrai paprasta, visą reikiamą informaciją apie reikiamus leidimus, projektus ir nuotekų valymo įrenginius galite sužinoti nemokamos konsultacijos, su AUGUST specialistais, metu.

      Kaip veikia vietinė kanalizacija?

      Vietinės kanalizacijos veikimas priklauso nuo to, kokius įrenginius naudosite įrengdami kanalizaciją, ar tai bus nuotekų surinkimo talpos, ar nuotekų valymo įrenginiai. Bet kokiu atveju, vietinės kanalizacijos įrengimas yra labai individualus, todėl svarbu yra tinkamai išsirinkti įrenginius ir kokybiškai juos sumontuoti. Vietinė kanalizacija, dažniausiai veikia labai paprastu nuotekų surinkimo principu. Pavyzdžiui, jei naudosite nuotekų surinkimo talpas, jūsų nuotekos pateks į jas, tuomet turėsite papildomai rūpintis, perpildytų talpų turinio išvežimu, kurį atlieka specialios tarnybos, taip pat, privalu atlikti talpų ir vamzdynų profilaktinius valymus. Na, o jei kaip vietinę kanalizaciją pasirinksite biologinius nuotekų valymo įrenginius, sutaupysite daug laiko, ir pinigų. Biologiniai nuotekų valymo įrenginių veikimas – pagrįstas biologiniais ir aplinkai palankiais procesais, kurių metu, įrenginiuose esantis, aktyvusis dumblas, išvalo nuotekas ir jas galima išleisti į aplinką, ar panaudoti savo reikmėms, kaip techninį vandenį. AUGUST nuotekų valymo įrenginių priežiūra, gali tapti labai paprasta, nes galite pasirinkti techninės priežiūros paslaugą, kurios metu, jūsų vietinę kanalizaciją, prižiūri mūsų komandos specialistai, kurie pasirūpins sklandžiu įrenginio veikimu ir perteklinio dumblo pašalinimu, įrenginių naudojimo eigoje.

      Prieš įrengiant vietinę kanalizaciją, kad ir kokiu veikimo principu ji remiasi, svarbu yra žinoti, kokie reikalavimai yra keliami nuotekų tvarkymui. Pasirinkę biologinius nuotekų valymo įrenginius, kaip vietinės kanalizacijos būdą, būsite užtikrinti saugiu, sklandžiu ir aplinką tausojančiu, nuotekų tvarkymu, o sertifikuoti AUGUST nuotekų valymo įrenginiai, užtikrins, kad į aplinką, nepateks blogai išvalytos nuotekos.

      Kiek kainuoja vietinė kanalizacija?

      Vietinė kanalizacija kainuoja skirtingai. Vietinės kanalizacijos kaina kiekvienam klientui yra individuali, nes kaina priklauso nuo skirtingų veiksnių. Tokių kaip: projekto parengimas, statybų leidimai, kasimo darbų leidimai, pasirinkto įrenginio našumas, įrenginių eksploatavimas, montavimo darbai, vietos kurioje bus įrengiama kanalizacija ypatybių, grunto savybių, gruntinio vandens lygio. 

      Vietinės kanalizacijos pigumas priklauso nuo vietovės kurioje ji bus įrengiama, dažniausiai vietinę kanalizacija įvedama vietose, kuriose nėra galimybės prisijungti prie centrinės kanalizacijos. Dažniausiai vietinės kanalizacijos įrengiamos sodų bendrijose, toliau nuo miestų esančiuose kvartaluose, nuošaliose sodybose ar vienkiemiuose. Norite sužinoti kiek kainuoja pigiausia vietinė kanalizacija? Susisiekite konsultacijai!

      Kokie reikalavimai yra keliami vietinei kanalizacijai?

      Vietinei kanalizacijai įrengti reikalingi statybų leidimai ir statinio projektas, kurio forma priklauso nuo įrenginio našumo. Įrengiant vietinę kanalizaciją yra būtina išlaikyti įstatymuose nustatytus, minimalių atstumų reikalavimus. Kurie nurodo, kokiais atstumais nuo asmeninių, ar kaimynų statinių (namų, šulinių ir t.t.), turi būti įrengiami nuotekų valymo įrenginiai. Įsirengus vietinę kanalizaciją svarbu yra užtikrinti, kad į aplinką ir gruntinius vandenis patekusios nuotekos, atitiktų reglamente, dėl nuotekų užterštumo normų, nurodytus reikalavimus.

      Kas yra vietinė kanalizacija?

      Vietinės kanalizacijos sistema arba nuotekų surinkimo sistema, yra vamzdžių, siurblinių ir priedų kompleksas, pernešantis nuotekas iš jų išleidimo į valymo ir šalinimo vietas. Vietinė kanalizacija yra nuotekų tvarkymo sistema, kurią sudaro skirtingi komponentai, į ją patenka visos buitinės nuotekos. Vietinę kanalizaciją gali sudaryti nuotekų surinkimo talpos, šuliniai, arba nuotekų valymo įrenginiai. Kanalizacijos sistemos buvo sukurtos per pastaruosius du šimtmečius, dažniausiai jos buvo statomos erdvėse tarp pastatų, kuriems jos buvo naudojamos. Vietinę kanalizaciją galima įvardinti kaip nuotekų surinkimo, ar tvarkymo būdą, kuris yra naudojamas, vietovėse, kuriose, nėra galimybių prisijungti prie centrinės kanalizacijos. Vietinė kanalizacija nėra dažnas, tačiau būtinas sprendimas, tvarkant nuotekas ekologiškai efektyviai. Todėl siūlome rinktis šiuolaikinį nuotekų valymo būdą – biologinius nuotekų valymo įrenginius. Su AUGUST nuotekų valymo įrenginiais GRĄŽINKITE ŽEMEI VANDENĮ ŠVARŲ.